Српска Православна Богословија Светог Саве - Београд, © 2013 - Сва права су задржана | Веб дизајн
МиркоМ
Стефан Зељковић (1993), рођен у Градишци 29.10. од оца Јове (свештеника) и мајке Марице. Следујући стопама свога оца примљен је као клирик бањалучке Епархије у Београдску Богословију Светог Саве 2008. године и завршио је 2013. године. Живи у Маглајанима. Студира на Православном Богословском Факултету. Професорски библиотекар у периоду од 2009 - 2013. године.
Милош Мишковић (1994), рођен у Франкфурту на Мајни 22. априла. Ученик је петог разреда Богословије Св. Саве у Београду где је примљен као клирик Епархије шабачке. Живи у Мачванском Метковићу. Професорски библиотекар у периоду од 2010 - 2014. године.
Стефан Гавровски (1996), рођен је у Београду 28. јула. Као носилац дипломе „Вук Караџић“ уписује Београдску Богословију у којој је примљен као клирик Епархије сремске. Ученик је трећег разреда и живи у Крњешевцима.
Професорски библиотекар у периоду од 2012 - 2014. године.
Извињавамо се ако има библиотекара до чијих имена нисмо могли доспети. Захвални смо свештеницима и свима онима који су нам дали потребне информације за овај скромни рад. Велику захвалност дугујемо Господину ректору протојереју-ставрофору др Драгану Протићу и надзорницима библиотеке: Господину професору Милану Радовановићу, Господину професору Радомиру Врућинићу и Господину професору Верољубу Санди који су нас поставили и задржали као професорске библиотекаре и тиме нам обезбедили услове за стварање овог рада.
У Београду,
дана 01. априла 2014. године
                                                     Приредили:
Стефан Зељковић, студент I године Православног Богословског Факултета у Београду
Стефан Гавровски, ученик III разреда Богословије Светог Саве у Београду